Camping Olmenveld

Wij hadden op Camping Olmenveld de uitdaging om de receptie te vergroten in het bestaande pand. Dit leek in eerste instantie een onhaalbare klus.

Samen met Aannemersbedrijf Sturm hebben we gekeken naar een mogelijke oplossing en we hebben deze uiteindelijk kunnen vinden op een eenvoudige maar doeltreffende manier.

Tijdens de renovatie / aanbouw kwamen we toch wel veel zaken tegen die ook direct moesten worden aangepakt. Onder het vakkundig oog van de mannen van Sturm hebben we ook dit weten te realiseren.

Het tijdspad was enorm kort, anderhalve maand. Als klap op de vuurpijl heeft Aannemersbedrijf Sturm tussendoor nog even een hele nieuwe balie en meubilair gemaakt. De complimenten voor de teamgeest en spirit die er leeft bij dit bedrijf.

Er zijn behoorlijk wat overuren en zaterdagen gedraaid om de receptie voor het kerstweekend operationeel te krijgen.

Samen met de andere onderaannemers is dit gelukt.

Het resultaat mag er zijn. We zijn er superblij mee en krijgen veel positieve reacties van de gasten!

Onze hartelijke dank voor alles!

Petra en Jos Westerbeke

Camping Olmenveld Serooskerke

Zeeland chaletverhuur

Ons droomhuis…

Na een prettige samenwerking bij verbouwingen van ons huis in Middelburg hebben we Aannemersbedrijf Sturm gevraagd voor de verbouwing van een gedateerde fysiopraktijk in Domburg. Wij wilden daar graag een woning van maken.

Waar veel mensen niks in zagen was Ab Sturm meteen enthousiast over de mogelijkheden van ons droomplekje … Joepie, fijn hij snapte wat we bedoelden !

Eerst heel veel slopen en veranderen zoals vloer eruit, nieuwe plafonds, meterskast verplaatsen, enz. Ook de hele bovenverdieping verbouwd en 2 grote dakkapellen op het huis.

Zonder tekening van een architect of iets dergelijks want we hebben alles zelf uitgedacht.

Daar sta je dan, zonder tekening maar met heel veel ideeën die we aan Sturm hebben overgebracht.  Hierbij hebben we zeer veel en prettig overleg met hun gehad. We zijn begonnen en hebben ter plekke ad-hoc bedacht waar precies bijv het raam moest komen, iets naar links of toch meer naar rechts enz. Alles prima gepland en op schema uitgevoerd. Na zo’n 5 maanden was alles klaar. Alles naar wens en het is zoooo mooi !!!

De dakkapellen waren ook voor Sturm een uitdaging, maar ze zijn prachtig geworden.“Wow, wat hebben jullie een gaaf en stoer huis, wat een werk is dat geweest” – “Ja, klopt, met Aannemersbedrijf Sturm, die kunnen we van harte aanbevelen !!!”

Fam Braam.  Domburg

IMAG1105_2

Strandpaviljoen te Oostkapelle

In 2014 zocht ik een aannemer voor de bouw van mijn strandpaviljoen te Oostkapelle. Had direct het gevoel dat zij voor mij de juiste aannemer zouden kunnen zijn. Het bedrijf oogde modern en verzorgd, aandachtig werd de toelichting op het plan aangehoord en een goed voorstel lag kort daarna op mijn deurmat. Enige tijd later ging Sturm aan de slag.

De bouw was voor hen geen alledaagse klus en juist daarvan werden zij enthousiast. Op het strand werd de onderbouw gemaakt. Gelijktijdig werd in de werkplaats de demontabele bovenbouw gemaakt. Dagelijks heb ik de mannen op het strand en in de werkplaats bezocht. Wat mij aansprak was de werklust, het vakmanschap en de uitstekende alternatieven en oplossingen die zij bedachten.

De sfeer is goed en het team is hecht.

Kortom: ik heb mijn aannemer gevonden!

Adriaan den Hollander

www.zeecafe.nl

 _DSC0088 _DSC0182_HDR
Van Garage naar Gastenverblijf.

“Een klus die de mannen van Sturm Gapinge voor ons tot grote tevredenheid gerealiseerd hebben!
Het wat onze garage maar we wilden er een comfortabel gastenverblijf voor twee personen van maken.
Dat vroeg om een verbouwing: om binnenmuren, om een perfecte isolatie, meer licht, meer ramen en een mooie pui en om verwarming. Een keuken moest erin, dus leidingen worden aangelegd.
Ab begreep hoe wij het graag wilden; met behoud van sfeer, goede afwerking, want het was toch zeker even zoeken naar de juiste oplossing om een slaapkamer, badkamer en woonkamer te realiseren in de ruimte die er was.
Ab zorgde voor de juiste vakmannen. Die kwamen en gingen het zo uitvoeren, we hebben wat plezier samen gehad: ook belangrijk!

Wij zijn heel blij met het resultaat en kunnen deze vakmensen van harte aanbevelen.”

Suzan en Meindert van Gastenverblijf de Zonnebloem te Veere.

www.gastenverblijfdezonnenbloem.nl

huis
2 1
3

“Al ruim 30 jaar is Sturm in Gapingen onze aannemer waar we met heel veel plezier zaken mee doen.

In Januari 2012 zijn we gestart met de renovatie van ons restaurant. In de kerstvakantie zijn ze al begonnen met heel veel sloopwerkzaamheden, samen met ons eigen personeel. Doordat alles vooraf goed bekeken is, lief de bouw geen vertraging op, alle complexe vraagstukken werden op professionele wijze opgelost.

Een jaar later waren de toiletgroepen aan de beurt. Ook deze verbouwing is tot volle tevredenheid gerealiseerd.

Door de flexibele houding van Aannemersbedrijf Sturm konden we in zeer korte tijd deze renovaties realiseren. Tot op de dag van vandaag genieten wij van het resultaat!”

Barbara en Bram-Pieter Poppe van t’Waepen van Veere.

http://waepen.nl

1
2 3
4